Mitä tiiminvetäjältä odotetaan?

Tiiminvetäjänä toimit esimerkkinä koko tiimille ja saatat tiimin onnistuneesti varainhankintakampanjan läpi. TueTiimiä.fi -varainhankinnassa tiiminvetäjän ei tarvitse käsitellä rahaa, tuotteita tai tilauksia. 

Tiiminvetäjän tärkein tehtävä 

Tiiminvetäjänä sinun kannattaa ensimmäiseksi tehdä oma tukitilaus, jotta osaat auttaa myös muita. Onnistunut ja tuottoisa kampanja syntyy parhaiten koko tiimin voimin:

1. Jakakaa tiimisivun linkkiä henkilökohtaisilla viesteillä: On hyvä aktivoida jokainen tiimin jäsen sekä heidän perheensä jakamaan tiimisivun myyntilinkkiä esim. Whatsappilla omalle lähipiirilleen. Linkin lisäksi viestiin kannattaa kirjoittaa, mihin varoja kerätään ja miten tärkeästä asiasta tukemisessa on kyse. Jokainen ostos tukee ja auttaa!

2. Muistuttakaa tukiostoksen tekemisestä: Ihmiset ovat usein kovin kiireisiä, ja tukiostoksen tekeminen saattaa arjen hulinassa unohtua. Kannattaa siis muistuttaa tukiostoksen tekemisen tärkeydestä! Viesti, puhelu tai kasvokkain juttelu toimii hienosti.


Lisäksi: Luomme teille varainhankintaa varten oman Whatsapp -ryhmän, jonne tiiminvetäjä kutsuu tiimin jäsenet. Whatsapp-ryhmässä voitte kysyä meiltä mitä tahansa. Lähetämme teille myös ajankohtaisia viestejä koskien kampanjaanne.

Saitko vastauksen kysymyksiisi? Kiitos palautteesta! Hups! Palautteen lähettämisessä ilmeni ongelma. Kokeilethan myöhemmin uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä! Ota meihin yhteyttä!