Miten tiiminvetäjä voi markkinoida varainhankintakampanjaa?

Varainhankinta on helppoa, kun se tehdään oikein! Tiiminvetäjän tärkein tehtävä on kannustaa tiimiä toimimaan ja muistuttaa tiimin jäseniä aktiivisuuden tärkeydestä

Parhaan lopputuloksen saatte näiden vinkkien avulla

1. Jakakaa tiimisivun linkkiä henkilökohtaisilla viesteillä: On hyvä aktivoida jokainen tiimin jäsen sekä heidän perheensä jakamaan tiimisivun myyntilinkkiä esim. Whatsappilla omalle lähipiirilleen. Linkin lisäksi viestiin kannattaa kirjoittaa, mihin varoja kerätään ja miten tärkeästä asiasta tukemisessa on kyse. Jokainen ostos tukee ja auttaa!

2. Muistuttakaa tukiostoksen tekemisestä: Ihmiset ovat usein kovin kiireisiä, ja tukiostoksen tekeminen saattaa arjen hulinassa unohtua. Kannattaa siis muistuttaa tukiostoksen tekemisen tärkeydestä! Viesti, puhelu tai kasvokkain juttelu toimii hienosti.

Some ja oma tiimi

Tee tiimin myyntilinkin sisältävä julkaisu someen 1-2 kertaa viikossa. Kerro, miksi ja mihin tiiminne kerää varoja. Laadi postaukset siten, että tiimiläisten on mahdollisimman helppo jakaa tätä viestiä edelleen verkostolleen.

Pidä aktiivisesti yhteyttä tiimiisi kampanjan aikana esimerkiksi viestillä tai sähköpostilla. Tutuissa kanavissa on helppo muistutella ja innostaa kampanjan aikana. Tiimiin kannattaa olla yhteydessä viikottain. Erityisesti kampanjan alussa ja loppupuolella tarvitaan tiiminvetäjän kannustusta.

Bonusvinkki:

Valitkaa tuotteista ns. keihäänkärki, joka edellä lähestytään tukijoita: Tuotteita kaupassa on paljon. Se kannattaa kääntää voimavaraksi, kun tukivat voivat valita itselleen mieluista ostettavaa. Monesti on nähty hyväksi mennä jokin tietty tuote(kategoria) edellä. Muutama esimerkki:

Saitko vastauksen kysymyksiisi? Kiitos palautteesta! Hups! Palautteen lähettämisessä ilmeni ongelma. Kokeilethan myöhemmin uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä! Ota meihin yhteyttä!