Mikä on tiimisivu?

Tiimisivu on käyntikorttinne maailmalle, jonne tukijat ohjataan tiimin myyntilinkillä. Tiimisivulla esittelette lyhyesti tiiminne ja varainhankinnan tavoitteen. Tiimiläiset ja tukijat näkevät reaaliaikaisesti kampanjan kehittymisen ja voivat lukea vieraskirjasta terveisiä tukijoilta. Tiimisivunne on nähtävissä vain tiimin myyntilinkin kautta. 

Tiimisivu iskuun

Tiimisivuun kannattaa panostaa. Kuva tiimistänne, logo tai kiva kuva varainhankinnan tavoitteestanne, tekevät tiimisivustanne kiinnostavan tukijoille. Sivuston oletuskuva toimii alkuun, kunnes saatte oikean kuvan esille.  

Kuvaustekstissä kannattaa kertoa hieman tiimistänne. Keitä te olette? Mikä laji? Mihin tarkoitukseen keräätte varoja? Tukijat auttavat mielellään, kun tavoitteena on jokin konkreettinen tavoite kuten luokkaretki, uusi tatami, jäämaksut tai vaikka kisa-asut. Voitte myös samalla kiittää jo etukäteen tukijoita heidän hyväksenne tekemistä ostoksista.

Tiimisivun rakenne

A. Tuettavan tiimin nimi näkyy vihreällä palkilla ja kertoo käyttäjälle tiimin, jolle tukisumma ohjataan.

B. Laskurissa näkyy kerätty tukisumma ja tavoite. Huomioithan, että kerätty tukisumma ja vieraskirjan terveiset näytetään vain kampanja-ajalta. Kampanja-ajan ulkopuolella tehdyt tukiostokset kerryttävät tiimille tuottoa normaalisti, mutta näkyvät vain tiiminvetäjän hallinnassa.

C. Tukijoiden lukumäärä kampanja-aikana.

D. Kampanja-aika näyttää tiimin varainhankintakampanjan keston.

E. Vieraskirjassa näkyvät kaikki tehdyt tukiostokset reaaliaikaisesti. Tukija voi halutessaan tilauksen jälkeen jättää terveiset nimimerkillä tai anonyymisti.

F. Tiiminne kuva kertoo teistä ja innostaa tukijoita tilaamaan.

G. Tiiminne tarina tavoittaa tukijoiden sydämet. Kivalla tarinalla varmistat, että tukijat innostuvat tekemään tukitilauksen.Katso esimerkkinä ICEHEARTS tiimisivut.

Saitko vastauksen kysymyksiisi? Kiitos palautteesta! Hups! Palautteen lähettämisessä ilmeni ongelma. Kokeilethan myöhemmin uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä! Ota meihin yhteyttä!