Miten tuotteita myydään?

Suosittelun voitte aloittaa vaikka heti kun tiimikoodi on luotu. Käyttäkää myynnin apuna verkkokauppaamme, myyntiesitettä ja materiaalipankkiamme. 

OLE ITSE ENSIMMÄINEN ASIAKKAASI
Kun jokainen tiimiläinen tekee itse ostoksen verkkokaupasta heti kampanjan aluksi, prosessi tulee kaikille tutuksi ja osaatte tarvittaessa neuvoa tukijoitanne ostosten teossa.

Varainkeruunne saa lentävän lähdön, kun saatte heti aluksi laskuriinne hyvän summan rahaa kasaan. Mikäli tavoitteenne on hankkia tiimille esimerkiksi viisi tukijaa kutakin tiimiläistä kohden, tekemällä itse ensimmäisen ostoksen kunkin tiimiläisen tarvitsee hankkia enää neljä uutta tukijaa tiimille!


OHJAA TUKIJA TIIMISIVULLE
Ohjatkaa tukijanne teidän tiimisivullenne ja kannustakaa heitä tekemään ostoksia tiimikoodianne käyttäen. Tarjoutukaa tarvittaessa opastamaan ostosten teossa.

MUISTA! Kerro aina tiimikoodi tukijalle ja kerro, kuinka se listätään ostoskorissa.

"Mutta en mä tunne ketään!"

Oma verkostosi on yllättävän suuri ja monet heistä haluavat osallistua ja tukea. Erityisesti nyt, kun olemme viettäneet parin viime vuoden aikana paljon aikaa erossa toisistamme, voi joskus tuntua että oma verkosto on supistunut. Kuitenkin tukijoita löytyy aina, kun tukea tarvitaan.

Oma verkostolista voisi näyttää vaikka tältä:
2 Isä ja äiti
4 Mummit ja vaarit
4 Sedät, tädit, enot
4 Serkut
2 Kummit
6 Ystävät
6 Isän työkaverit
6 Äidin työkaverit
2 Harrastuskaverit
2 Naapurit
= 38 henkilöä + tutut ja tuttujen tutut somessa
VINKKI! Jos myyminen tuntuu vaikealta, kannattaa puhua ennemminkin suosittelusta ja tuen pyytämisestä.
Saitko vastauksen kysymyksiisi? Kiitos palautteesta! Hups! Palautteen lähettämisessä ilmeni ongelma. Kokeilethan myöhemmin uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä! Ota meihin yhteyttä!