Miten saan myyntimateriaalin?

Tiiminvetäjä voi tilata tiimilleen painetut myyntiesitteet ja ohjeet tiimilleen. Tilaaminen tehdään tiiminvetäjän hallinassa, materiaalit-välilehdellä. Varainhankinnan voi toteuttaa myös sähköisesti, kaikki tarvittava tieto löytyy verkosta. Silti monet vielä haluavat sen konkreettisen myyntiesitteen, jolla esitellä varainhankinta työporukalle tai naapurille.

Myyntimateriaaliin sisältyy:

• Tiiminvetäjän ohje
  • Myyjän ohje tiimiläisille
  • Myyntiesitettä tiimiläisille
  • Tietopaketti TUETIIMIÄ.fi

Varainhankinnan voi toteuttaa myös pelkällä sähköisellä materiaalilla ja verkkokaupalla. Omasta laitteesta on helppo näyttää tuotteita ja vaikka jakaatukijoille linkkejä tuotteisiin tai tiimisivulle.

Saitko vastauksen kysymyksiisi? Kiitos palautteesta! Hups! Palautteen lähettämisessä ilmeni ongelma. Kokeilethan myöhemmin uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä! Ota meihin yhteyttä!