Millainen on hyvä tiimikoodi?

Rekisteröitymisen yhteydessä tai sen jälkeen tiimivetäjä luo ryhmän yhteisen tiimikoodin (esim. OMENA). Yhteinen tiimikoodi on perusta henkilökohtaisille tiimikoodeille, jotka on muotoa OMENA-1, OMENA-2, jne. (juokseva numero).

Varainhankinnassa ryhmä voi sopia käyttävänsä yhteistä tiimikoodia, jolloin myyjäkohtainen seuranta ei ole mahdollista eikä myyjä saa tietoa, kun hänen verkostostaan tehdään tukitilaus.


SOPIVAN TIIMIKOODIN LUOMINEN

Valitse helppoja ja kuvaavia sanoja ja/tai numeroita. Muista, että saatat joutua kertomaan tiimikoodin vaikka puhelimitse huonokuuloiselle vaarille. 

Huomioi nämä asiat tiimikoodissa:

  1. Helppo muistaa: JOKIMAA, ULVILA, OMENA, PALLO, LEIRILLE, jne.
  2. Kestää aikaa: käytä mielummin esim vuosilukua kuin ikää.
  3. Juokseva numerointi sopii koodin jakeeksi: OMENA-1, OMENA-2, jne,

Tiimikoodi pysyy aina samana, vuodesta toiseen. Voitte toteuttaa varainhankinnan uudelleen koska tahansa. Myös kampanjoiden väleissä tehdyt tilaukset kirjataan palkkioonne. Tiimikoodi lisätään kassalla jokaisen tilaukseen ja se ohjaa palkkion ryhmällenne. Jos tiimikoodi ei syystä tai toisesta kirjaudu oikein, saa tukija meiltä viestin, jossa pyydämme vahvistamaan ryhmän.

Saitko vastauksen kysymyksiisi? Kiitos palautteesta! Hups! Palautteen lähettämisessä ilmeni ongelma. Kokeilethan myöhemmin uudelleen.

Tarvitsetko lisää apua? Ota meihin yhteyttä! Ota meihin yhteyttä!